Om Oss

Belinda Hansson - Marbeli

Jag drömmer om mina arbeten, och arbetar med mina drömmar!

Jag som driver Marbeli heter Belinda Hansson. Jag lever för kreativitet och finner det i allt jag gör och strävar efter att fylla varje stund med konstnärsgnista! Detta gör att jag har ett brett spektra av saker jag arbetar med. Jag älskar varje enskilt jobb och utför dem med hjärta och själ! Det viktigaste för mig i mina arbeten är att de ska vara fyllda med glädje och att varje kund ska dela denna känsla!

Kul fakta om mig: Jag är totalt besatt av glitter och låter det ligga som en skimrande himmel över alla mina projekt och uppdrag!

Här nedan finner ni länkar till hemsidorna för alla olika tjänster jag utför. Tveka inte att sända mig ett mail om du finner något nedan du vill ha hjälp med! Info@marbelievent.se

Barnevent

Som ni ser på denna hemsida ligger barnevent mig lite extra varmt om hjärtat. Sedan 2007 driver jag Marbeli Barnevent och koordinerar alla olika slags barnarent och barnaktiviteter. För större event har jag också ett underbart team som arbetar i företaget

-"Du behöver inte förstå magin, du måste bara våga tro på den!"  Detta är vad vi på Marbeli Barnevent strävar efter. Att skapa magiska barnevent i alla dess slag, som är anpassade efter barnen som kommer till just ert evenemang!


Juldekoratör och Jul-webbshop

Jag är smått galen i julen! Jag kan inte få nog av glittret, dekorationerna, lekfullheten och myskänslan när snön börjar falla. Med denna känsla i hjärtat startade jag "Marbeli Jul" där jag samlar alla jobb som har med julen att göra, däribland handgjorda julstumpor. Jag utför också dekorationsuppdrag för att dela med mig av min kärlek för julen! 


Makeup & Hårstyling

Jag är hår & makeup artist, maskör inom film/tv och bröllop. Oavsett om du vill ha hjälp med en romantisk makeup och håruppsättning till ditt bröllop, eller maskör för filminspelning har jag penslarna redo!


Sång och Konserter

Söker du sångerska till bröllop, dop, begravning, allsång eller event? Jag är både sångerska och körledare/dirigent. Jag koordinerar allt från mindre personliga uppträdanden till större pampiga konserter. Hör gärna av dig med dina frågor, funderingar eller för en offertförfrågan.