Barnkalas

Här nedan har du allt du behöver för det mest, fantastiska, busiga och tokigaste barnkalaset! Vi erbjuder både separata aktiviteter samt färdiga paket där vi håller i hela kalaset (hör av dig till oss för offert.)

Oavsett vad ni söker är vi här för att göra barnens dag magisk och underlätta för er vuxna!

För mer information eller bokning: info@marbelievent.se

Ansiktsmålning 2200 SEK

Tiger, prinsessa, monster eller ett dekorativt mönster. Vad kan frambringa fantasin mer än en ansiktsmålning?

Våra ansiktsmålare har utbildade inom konst och har gått flertalet kurser i ansiktsmålningar. Vi arbetar enbart med de bästa hudvänliga och allergitestade färgerna så att ni inte behöver oroa er över hudutslag. 

Målningarna tvättas enkelt bort med vatten och tvål eller babyolja.Glittertatuering 2200 SEK

Våra glittertatueringar görs med hudvänligt lim och glitter i regnbågens alla färger. Vill man ha något annorlunda och extra spännande är glitter- tatueringar det perfekta valet!

Glittertatueringarna går att få i flera olika motiv och håller i ca 4 dagar. Tvättas enkelt bort med vatten och tvål eller babyolja.


Lekledare 2200 SEK

Vill du få hjälp med att hålla igång lekarna med barnen? Våra ledledare kommer med en rad olika aktiviteter förberedda som barnen kommer att älska! Lekar, spel, sånger och dans som underhåller barnen hela kalaset. Aktiviteterna anpassas efter barnens ålder så att det finns något för alla.

Fékoncept 300 SEK (Utöver grundpaketen)

Vill du göra ert kalas extra speciellt erbjuder vi vårt fékoncept där alla våra ansiktsmålare/lekledare kommer utklädda till féer och spelar sina egna fékaraktärer. I detta koncept ingår också sagostund och en önskesten till varje barn. Födelsedagsbarnet får självklart också en födelsedagsgåva. 

Detta koncept bokas som ett extra tillägg vid bokning av Ansiktsmålning, Glittertatueringar eller Lekledare.