Barnkalas

Här finner du allt du behöver för det mest, fantastiska, busiga och tokigaste barnkalaset! Vi erbjuder både separata aktiviteter samt färdiga paket där vi håller i hela kalaset. Om det är något du letar efter som inte finns uppe på sidan, tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi till.

Oavsett vad ni söker är vi här för att göra barnens dag magisk och underlätta för er vuxna!

Ansiktsmålning Grundpaket 2500 kr

Tiger, prinsessa, monster eller ett dekorativt mönster. Vad kan frambringa fantasin mer än en ansiktsmålning?

Våra ansiktsmålare har utbildade inom konst och har gått flertalet kurser i ansiktsmålningar. Vi arbetar enbart med de bästa hudvänliga och allergitestade färgerna så att ni inte behöver oroa er över hudutslag. Målningarna tvättas enkelt bort med vatten och tvål eller babyolja.

Tid på plats: 1 timme = ca 15 barn. Är det fler än 15 barn på kalaset, sänd oss ett mail för offert. 

Glittertatuering Grundpaket 2500 kr

Våra glittertatueringar görs med hudvänligt lim och glitter i regnbågens alla färger. Vill man ha något annorlunda och extra spännande är glitter- tatueringar det perfekta valet.

Glittertatueringarna går att få i flera olika motiv och håller i ca 4 dagar. Tvättas enkelt bort med vatten och tvål eller babyolja. 

Tid på plats. 1 timme = ca 15 barn. Är det fler än 15 barn på kalaset, sänd oss ett mail för offert.

Ballongkonstnär Grundpaket 2500 kr

Vad är mer kalasigt än ballonger? Vår ballongkonstnärer skapar roliga ballongdjur både för födelsedagskalas och evenemang. Barn älskar denna tidlösa underhållning, det är spännande både att titta på när ballongbjudren skapas men också kul att leka med efter att dom är klara.

Ballongdjuren görs snabbt så att barnen kan ta emot dem så snabbt som möjlig utan att behöva vänta! .

Tid: Ballongkonstnären är på plats i 1 timme.

Lekledare Grundpaket 2500 kr

Vill du få hjälp med att hålla igång lekarna med barnen? Våra ledledare kommer med en rad olika aktiviteter förberedda som barnen kommer att älska! Lekar, spel, sånger och dans som underhåller barnen hela kalaset. Aktiviteterna anpassas efter barnens ålder så att det finns något för alla.

Tid: Lekledaren är på plats i 1 timme.

Pysselbord Grundpaket 2500 kr

Låt barnens fantasi flöda! Vi kommer till platsen där kalaset är och fyller bordet med roligt och spännande pyssel. Pysslet som vi tar med anpassas efter åldrarna på barnen så att alla barn får limma, vrida och knåpa ihop sina konstverk. Pyssel ledaren finns också på plats för att hjälpa barnen och hålla ordning på bordet.

Tid: Pysselledaren och pysselbordet är igång i 1 timme.

Stora Kalaspaketet 6200 kr

Vill du ha ett fint kalas för ditt barn, men har inte tid att lösa allt själv? Ta hjälp av oss! Utöver eventuell mat och fika till barnen löser vi allt! 

* Ansiktsmålning eller Glittertatueringar.
* Lekledare som leder lekar.
* Ballongfigurer som är gjorda i förväg och delas ut till alla barnen. 
* Present till födelsedagsbarnet.
* Önskestenar till alla barn.
* Dukning för mat/fika. Duk, papptallrikar, muggar, bestick och servetter. ( Färgteman: Guld, silver, rosa, blått, grönt, rött. )
* Mindre ballongdekoration för bordsdukning matchande i färgtemat ni väljer.

Tid: 2 timmar

Ballongdekorationer (Offert)

Ballongdekorationer är ett enkelt sätt att höja stämningen i ett helt rum! Vi skapar ballongdekorationerna efter era önskemål, så sänd oss ett mail med era tankar så hjälper vi till med att lista ut vad som passar bäst. 

Fékoncept 500 kr (Utöver grundpaketen)

Vill du göra ert kalas extra speciellt erbjuder vi vårt fékoncept där alla våra ansiktsmålare/lekledare kommer utklädda till féer och spelar sina egna fékaraktärer. I detta koncept ingår också sagostund och en önskesten till varje barn. Födelsedagsbarnet får självklart också en födelsedagsgåva. 

Detta koncept bokas som ett extra tillägg vid bokning av Ansiktsmålning, Glittertatueringar eller Lekledare.