Vi hjälper barnen och gästerna att njuta av er stora dag!

Vi vet att det kan vara svårt för brudpar att bestämma om ni ska ha ett barnfritt bröllop eller om barnen ska få vara med på er dag! Väljer man att ha barnfritt är det ofta svårt att hitta en barnvakt då alla ens närstående är på bröllopet. Vi vill att alla som ni vill ha med på er stora dag ska kunna vara där, därför har vi gjort specialpaket för er där vi erbjuder barnhörnor på bröllop!

Vi anpassar barnhörnorna helt efter varje bröllop så att det ska passa med det ni tänkt er. Vårt mål är att ge barnen en stund fylld med roliga aktiviteter i en trygg och vårdande miljö.

Här nedan finns pristabell där ni kan räkna ut vilket paket som passar just ert bröllop! Längre ned på sidan finner ni aktiviteter vi erbjuder som extra alternativ till barnhörnan. 

För frågor eller mer information: info@marbelievent.se 


Vad ingår i grundpaketet när ni bokar barnhörna?

I våra barnhörnor vill vi att barnen ska få vara aktiva och ha en minnesvärd stund! Vårat team kommer ha en rad olika aktiviteter förberedda som barnen kan vara med på! Lekar, spel, sånger och dans som underhåller barnen hela dagen. Aktiviteterna anpassas efter barnens ålder så att det finns något för alla. 

Ofta fortsätter bröllopen sent in på natten och självklart vill man att alla gäster ska kunna vara kvar för att fira tillsammans med er! För att detta ska kunna vara möjligt även för barnfamiljerna ingår det alltid sovhörna på barnhörnan. (Mer information längre ned.)

Här nedan finner ni information om extra aktiviteter som går att boka tillsammans med grundpaketet.

Planera er barnhörna!

Fékoncept  1800 SEK (Utöver grundpriset)

Vill du göra er barnhörna extra speciell erbjuder vi vårt fékoncept där alla våra lekledare kommer utklädda till féer och spelar sina egna fé-karaktärer. I detta koncept ingår också sagostund, önskesten till varje barn och vissa lekar anpassas efter temat!

Sovhörna/Tält.   Ingår

Eftersom bröllop ofta fortsätter sent in på natten ingår det alltid en sovhörna när ni gör en bokning hos oss. Varje barn får ett eget tält med madrass, filt och kudde så att dom kan vila när dom vill. På kvällen varvar vi tillsammans ned med film, popcorn och juice.

(Obs. För att tälten ska kunna ställas upp måste barnhörnan ha ett tillräckligt stort rum för detta.)

Pysselbord 2000 SEK (Utöver grundpriset)

Pysselbord är ett perfekt sätt att få barnen att använda sin fantasi och passar extra bra om era barnhörnor är igång mer än 3 timmar. Efter ett tag blir barnen trötta på aktiva lekar och då är detta det perfekta komplementet! Antingen fylls bordet med pyssel och barnen får fritt skapa vad dom vill, eller så planerar vi i förväg ut föremål som barnen får hjälp att pyssla ihop med lekledarna. 

Ansiktsmålning 2000 SEK (Utöver grundpriset)

Vilka barn älskar inte att förvandlas till en tiger, fjäril eller drake? Ansiktsmålningen förstärker barnens fantasi och lekar som dom själva redan skapat och ger en ännu mer minnesvärd stund för barnen!